Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За несанкціоноване розклеювання оголошень у Львові притягнуто до відповідальності 14 осіб

З початку року за фактом несанкціонованого розклеювання по місту рекламних оголошень працівники КП «Адміністративно-технічне управління» оформили 14 протоколів, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як повідомляє КП «Адміністративно-технічне управління» порушники розклеювали на елементах благоустрою рекламні оголошення щодо надання різного роду послуг, проведення курсів, пропозицій роботи, купівлі-продажу житла і т. п. Також була зафіксована значна кількість несанкціонованих оголошень з приводу продажу квітів до Дня Св. Валентина.

 

«На усіх правопорушників складено адмінпротоколи і скеровано їх на розгляд адмінкомісій відповідних районів за місцем проживання порушників, адже саме адмінкомісії визначають розмір штрафних санкцій, які накладатимуться на правопорушників», - каже директор  КП «Анміністративно-технічне управління» Інна Свистун. 

 

КП «Адміністративно-технічне управління» звертається як до мешканців міста, так і до конкретних осіб, які пропонують різного роду послуги  з проханням дотримуватись вимог «Правил благоустрою та утримання території міста Львова» і розміщувати рекламні оголошення, афіші у чітко визначених та відведених для цього місцях, а саме на інформаційних щитах.

 

Нагадаємо, що для зручності мешканців по місту розміщено 228 інформаційних площин. І кожен мешканець, за бажанням, може отримати інформацію про місця розташування цих інформаційних щитів у кожному з районів Львова, звернувшись до КП  «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ