Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

За останню добу у Львові на ГРЗ захворіло 1 477 осіб

За останню добу у Львові на ГРЗ захворіло 1 477 осіб, з них 638 дитини, повідомила сьогодні, 16 грудня, прес-служба Львівської міської ради.

За останню добу госпіталізовано 12 осіб. Про це інформує управління охорони здоров’я з посиланням на дані СЕС. Санітарно-епідеміологічна служба продовжує щоденний моніторинг ситуації із захворюваністю у місті.

«Основним джерелом інфекції є руки, тому після прогулянок, проїзду в транспорті, по поверненні додому мийте руки. Якщо у колективі є захворілий, то він повинен лікуватися вдома, не наражаючи на небезпеку іншу частину колективу. Якщо ноги промокли, треба знайти спосіб змінити взуття, щоб ноги були сухі. Це основні правила, щоб не захворіти», - наголошує начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, від 9 грудня з метою запобігання поширенню захворюваності у львівських школах було запроваджено обмежувальні заходи та призупинено навчання. Про це видано розпорядження міського голови, яке базується на рішенні міської комісії техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Триватиме карантин до особливого розпорядження міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ