Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За перший квартал цього року на обліку у правохоронців стоїть 423 особи, які допускають немедичне вживання наркотиків

Начальник УБНОН УМВСУ у Львівській області, підполковник міліції В.Возняк 17 травня 2006 року під час Колегії Львівської ОДА розповів про стан взаємодії органів виконавчої влади з ОВС на місцях в питанні розповсюдження наркоманії серед населення області та здійснення заходів спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотиків за 3 місяці 2006 року.

«Ситуація з поширенням наркоманії в області залишається складною і потребує вдосконалення як форм і методів протидії, так і корінної зміни самого відношення до зазначеної проблеми з боку органів виконавчої влади та правоохоронних органів Львівської області, — наголосив В.Возняк. — Передусім серйозне занепокоєння викликає стан наркотизації населення Львівщини, який з кожним роком зростає».
Згідно із статистичними данини УМВСУ у Львівській області кількість осіб, що допускають немедичне вживання наркотиків у 2001 році становила 1 159 споживачів наркозасобів, а вже станом на 1 квітня 2006 року їх кількість становить 2 699 осіб. Серед них — 1 309 наркоманів, 1390 споживачів наркотиків, 601 збувальник наркотиків та 48 притоноутримувачі.
  За 1 квартал 2006 року облік в УІТ УМВСУ у Львівській області поставлено 423 особи вищевказаної категорії, в тому числі 205 наркоманів, 202 споживачі наркотиків, та 16 розповсюджувачів.
За соціальним станом серед наркоманів переважають безробітні –90%. Частка жінок становить 24,6%. Із загальної кількості осіб, які перебувають на обліку 60% становлять молоді люди, віком до 29 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ