Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За професіоналізм у затриманні викрадача автомобілів Максимов відзначив правоохоронців та прикордонників застави „Грушів”

9 вересня 2006 року на території Яворівського району проводилися заходи з пошуку і затриманню підозрюваного М. у скоєнні понад 30 незаконних заволодінь автотранспорту у Львівській області – повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
  За оперативною інформацією управління карного розшуку було встановлено, що злочинець знаходиться в м. Немирів Яворівського району. На момент приїзду оперативної групи, гр. М. утік і переховувався в лісовому масиві. На затримання злочинця була задіяна прикордонна служба застави „Салаші”, наряд патрульно-постової служби, та фахівців кінологів. Через півтори години на руках зловмисника клацнули кайданки. Першими біля нього були прикордонник Яртимець В.П. та дільничний інспектор Закревський С.Є.. 
Затриманого доставили на прикордонну заставу „Грушів” Львівського прикордонного загону Західно-регіонального управління ДПС України.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків професійно грамотні дії під час затримання злочинця, начальник УМВС України у Львівській області генерал-майор міліції Віталій Максимов заохотив відповідним наказом працівників прикордонної застави та міліціонерів, які безпосередньо брали участь у затриманні злочинця. За цим наказом інспектора охорони громадського порядку Яворівського райвідділу міліції молодшого лейтенанта міліції Закревського С. Є. нагороджено грошовою премією, а інспектора прикордонної служби застави „Салаші” Яртимця В. П., нагороджено знаком МВС України „За відзнаку у службі” - першого ступеня.
Вручали нагороди заступник начальника УМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Дитюк та начальник адміністративної служби міліції підполковник міліції Володимир Гриняк.
Заставі „Грушів” за високо професійну допомогу подаровано новий телевізор.
Не забули і про чотириногих „правоохоронців”, їх також було почастовано смачненьким за відмінну службу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ