Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За розстріл мобільної групи на Луганщині ніхто не покараний, - Тука

Влада не пройшла тест щодо розслідування вбивства співробітника СБУ і учасника мобільної групи з протидії контрабанді Андрія Галущенка (позивний Ендрю) під Щастям. Про це в інтерв'ю виданню Світ заявив глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Зокрема, на запитання журналіста, чи пройшла влада тест з питання розслідування розстрілу мобільної групи, знаходження і покарання винних він заявив: "Ні. На жаль, складається враження, що вбивство Андрія Глущенка - продовження Майдану. Ніхто не названий, не притягнутий, не покараний".

Також Тука вважає, що це пов'язано з тим, що в процес кришування контрабанди і, відповідно, розслідування таких злочинів, залучені "багато людей".

"Дуже багато людей залучені в ці процеси з різних сторін. Не треба забувати, що на Майдані люди, які, здавалося б, стояли по різні сторони барикад, тим не менш, мали спільні бізнес-інтереси", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше в Луганській області при виконанні завдання по боротьбі з контрабандою через лінію розмежування українська мобільна група потрапила в засідку. Під час бойового зіткнення загинув Галущенко і співробітник фіскальної служби, четверо бійців ВСУ отримали поранення. Подію кваліфіковано як теракт. Пізніше з'явилася інформація, що загиблий Галущенко був співробітником СБУ.

ЛІГАБізнесІнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ