Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За сприяння депутата Гутника відбулася акція "Прикрась ялинку та отримай подарунок"

Напередодні Нового року в аквапарку «Пляж» в рамках проведення передсвяткових благодійних заходів відбулася акція "Прикрась ялинку та отримай подарунок". Про це 11 січня 2013 року повідомив депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андріян Гутник. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Під час акції усі охочі, хто долучився до цього дійства, спільно з хористами церкви Святих Володимира й Ольги та дітьми із особливими потребами з товариства «Довіра» урочисто прикрашали новорічну ялинку. Учасників заходу частували солодощам, а дітлахи отримали можливість оздоровитися в аквапарку «Пляж».

За словами депутата-свободівця, милосердя – це основа релігійної моралі, саме на таких вчинках ми вже сьогодні маємо змогу підтримувати та брати участь у вихованні нашої молодої, здорової нації.

«Благодійництво на Україні має досить давню історію, починаючи з часів Київської Русі. Як писав у своїх «Повчання дітям»Володимир Мономах: «Будьте батьками сиріт, не залишайтесильним губити слабких, не залишайте хворих без допомоги». Приємно те, що ми маємо можливість створювати для дітвори свято, разом з тим привчати до наших національних різдвяних традицій. Організовуючи благочинні заходи для підростаючого покоління українців та даруючи їм свято, насправді хотілося б, щоб соціально-відповідальнихгромадян ставало з кожним роком дедалі більше, аби доброчинність була нормою і правилом суспільного буття кожного свідомого українця не лише у переддень свят, а й у повсякденному житті», – зазначив Андріян Гутник.

Окрім цього, напередодні Різдва Христового Андріян Гутник спільно з церквою Воскресіння Христового організував благодійну акцію для дітей з малозабезпечених сімей, які проживають у Зборівському районі Тернопільської області. У межах акції діти отримали можливість відвідати та оздоровитись в аквапарку «Пляж».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ