Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

За травень мобільні бригади перинатального центру Львова здійснили 27 виїздів

Щоб якомога більше жінок отримали доступ до якісних медичних послуг, виїзні мобільні акушерсько-гінекологічні бригади Львівського обласного клінічного перинатального центру продовжують працювати у віддалених населених пунктах Львівщини.
Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

У травні бригади здійснили 27 виїздів, оглянули та проконсультували 549 жінок. Серед них — 43 особи з інвалідністю: це жінки, які перебувають у Львівському геріатричному пансіонаті. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Також лікарі відвідали Стрийський міський центр надання соціальних послуг, зокрема дружній простір «Вільна», де оглянули та проконсультували 49 жінок.

Всі обстеження та консультації наших спеціалістів абсолютно безоплатні для пацієнток. Бригади надають ефективну медичну допомогу, зокрема:

  • гінекологічні огляди
  • консультації з питань репродуктивного здоровʼя
  • консультації з питань планування сімʼї та рекомендацій щодо засобів контрацепцій
  • УЗД органів малого таза
  • бактеріологічне та цитологічне дослідження

Проєкт реалізується командою фахівців Львівського перинатального центру за підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine та координації БФ «Інститут розвитку сім'ї та дитини» і Благодійного фонду «Butterfly».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ