Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За власний інтерес Тимошенко готова продати рідну маму – Ярослав Кендзьор

«Прийнятий в п‘ятницю закон про Кабмін є антиконституційний і таким, що веде до повного знищення України як суверенної держави», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член НРУ Ярослав Кендзьор.
«Сьогоднішні дії прем‘єр-міністра є доволі зрозумілими, оскільки саме таким чином, він зможе зробити Україну західною губернією Російської імперії. Водночас Віктор Янукович продовжує розбалансовувати владу, загострювати протиріччя між різними гілками влади, між Президентом та прем‘єр-міністром», – зазначає народний депутат.
За словами Ярослава Кендзьора, «всього цього могло би і не статися, якби не дружня допомога у цій справі прем‘єр-міністру Блоку Юлії Тимошенко. Такою підтримкою БЮТ розкрив ницість Юлії Тимошенко».
            «Під час передвиборної кампанії мені дорікали за те, що я лив бруд на Юлію Тимошенко. Однак сьогодні майже всі переконалися, що я був правий, оскільки всі дії Юлії Тимошенко як опозиції продиктовані тільки власним бажанням стати прем‘єр-міністром або Президентом. За власний інтерес вона готова продати рідну маму. Водночас, яка вона наївна, що повірила Віктору Януковичу, буцімто він надасть їй які-небудь законні повноваження. Юлія Тимошенко забула про те, що в п‘ятницю відбулося тільки перше читання, на якому був підтриманий закон про опозицію. Однак не за горами і друге читання, на якому і вирішиться подальша доля цього закону. Проте БЮТ і не здогадується, що регіонали  «підклали їй свиню», оскільки остаточно закон про опозицію ще не прийнятий, а до другого читання він настільки буде переробленим, а можливо, й взагалі проваленим, що всі сподівання Юлії Тимошенко будуть розвіяні», – додав Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ