Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Задорнов не проситиме вибачення, навіть якщо йому заборонять в'їзд до України

Російський сатирик Михайло Задорнов не стане перепрошувати українців, яких назвав "єврохохлами", навіть якщо йому заборонять в'їзд у саму Україну.

За словами прес-секретаря Михайла Задорнова Юлії Єлісєєвої, сатирик зараз подорожує в Антарктиді, а Євромайдан йому не цікавий.

За її словами, слово "єврохохли" придумав не Задорнов - він тільки знайшов його в інтернеті.

"Михайло Миколайович висміював безпринципність і підлість багатьох з тих, хто прийшов на Майдан, висміював бажання "вступити в Європу" - заради самих же українців, бо знає (про українців - ред.), більше і щиро переживає за вибір українців і події, що відбуваються в Києві" - пояснили нещодавні висловлювання Задорнова в його прес-службі.   Як з'ясувалося, щодо України Задорнов "жартує" вже не вперше.

"Ще в дев'яності Задорнов жартував, що Україна "вляпалася в Кучму" ... І для нього подібні висловлювання характерні, оскільки його жанр - політична сатира. Хочу зазначити, що на адресу російської влади Задорнов жартує ще жорсткіше", - сказала Єлісєєва.

Також прес-секретар сатирика зазначила, що московських бізнесменів за їхню прихильність до Заходу він називає при кожній можливості "євромоскалями".

За її словами, років десять тому до Задорнова вже приходили після виступу в Києві і погрожували, що заборонять в'їзд до України. На що він відповів: "Найстрашніше було б, якби ви заборонили мені виїзд".

"Зазначу, що ніяких вибачень Михайло Миколайович просити не буде, навіть якщо йому заборонять в'їзд в Україну", - резюмувала Єлісєєва.

Нагадаємо, що кілька днів тому Михайло Задорнов в ефірі Радіо Неформат назвав людей, які зібралися на Майдані, "єврохохлами". Також сатирик висміяв лідера партії УДАР Віталія Кличка.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ