Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах і організаціях області становить 36,9 млн грн

На 1 серпня 2006 року порівняно з аналогічною датою попереднього місяця загальна сума боргу з виплати заробітної плати на підприємствах і організаціях Львівської області збільшилася на 901,0 тис. грн, або на 2,5%, і становила 36,9 млн грн. Про це „Гал-info” повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області. 

У структурі боргу  25,5 млн грн (69,0%) припадає на економічно активні підприємства, 5,3 млн грн (14,3%) – на економічно неактивні підприємства та 6,1 млн грн.  (16,7%) – борг суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.
За видами економічної діяльності найбільша частка невиплаченої заробітної плати на економічно активних підприємствах припадала на підприємства промисловості – 32,2% (8,2 млн грн). Значною залишається заборгованість в організаціях, які займаються операціями з нерухомістю (8,9 млн.грн.), на транспорті (3,2 млн.грн.), у будівництві (2,2 млн.грн.), у сільському господарстві (0,7 млн грн.).
 На 1 серпня 2006 року заробітна плата не була вчасно виплачена 181,2 тис. осіб. Середній розмір боргу одному працівникові, якому несвоєчасно або не у повному обсязі виплачена заробітна плата, становив 1184,87 грн.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ