Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Загублена лялька": для учнів організували екологічну виставу

Учора, 19 листопада, у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбулась екологічна вистава ʺЗнайдена Лялькаʺ. Про це повідомляють у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Для учнів організували екологічну виставу "Загублена лялька"

Вистава  розповідає історію про ляльку Оксану, яку власниця загубила і та потрапила на сміттєзвалище. Вистава є своєрідним посібничком для найменших глядачів, а відтак, і їхніх батьків, який наголошує, що захист нашої планети — починається з кожного з нас. І найпростіший спосіб криється в простих буденних речах — таких як сортування відходів.

Діти з величезним захопленням дивилися виставу, переживали за її головну героїню, ділилилися досвідом як вони вдома сортують відходи, а після вистави отримали зошити ʺСортуй відходи правильноʺ. Зазначаємо, що роздатковий матеріал надруковано за кошти фонду ОНПС.

Нагадаємо, що захід відбувається в межах інформаційно-просвітницької програми щодо поводження з відходами для учнів львівських шкіл у Львівському театрі ляльок 19, 20, 26 та 27 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ