Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Західні кордони перетнули понад 16 млн осіб з початку року, - ДПСУ

За 8 місяців поточного року західні кордони на в’їзд і на виїзд перетнули більш як 16,7 мільйона осіб та понад 4,4 мільйона одиниць транспорту.
Фото - Держприкордонслужба

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України на сторінці Facebook.

З початку широкомасштабної збройної агресії з боку росії кордони України з ЄС та Молдовою (на Буковині) перетнули понад 14,7 мільйона осіб. Натомість на в’їзд до України оформлено понад 6 мільйонів громадян. За це час прикордонники виявили 168 підроблених, 32 чужих та майже 1360 недійсних паспортних документів. 

А також оперативними співробітниками підрозділів Західного регіонального управління викрито 12 каналів незаконного переправлення громадян України через державний кордон та затримано 96 організаторів протиправної діяльності.

За спробу незаконного перетину кордону затримано більш як 3240 осіб. Переважна більшість з них – понад 1740 – зупинені поза пунктами пропуску, у тому числі майже 220 нелегальних мігрантів. Ще 1500 осіб, що намагалися незаконно перетнути кордон, викрили у пунктах пропуску. 

Варто зазначити, що за цей час вдалося оформити 48 тисяч автомобілів з гуманітарною допомогою. Однак разом з цим відбувалась протидія тютюновій контрабанді, тож припинено 175 спроб переміщення курива. Контрабандисти втратили майже 520 тисяч пачок сигарет. Переважна більшість тютюнових виробів були вилучені поза пунктами пропуску. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ