Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації проводить турнір з футзалу

27-28 травня Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації у „Палаці спорту „Будівельник” проводить турнір з футзалу (міні-футболу) серед компаній-членів Асоціації.
Про це „Гал-info„ повідомили в Західноукраїнській філії Європейської Бізнес Асоціації.
 У турнірі братимуть участь команди від таких компаній-членів: „Кредобанк”, Банк „Дністер”, Львівський інститут менеджменту, Клуб “Split-Lviv” , „Динамо Блюз”, SIKA,  Footwear, SoftServe, Gangs Ukraine, Airline Textiltryk, Ambiente Furniture, Guldmann Ukraine, NG Metal Ukraine, Pandora Lviv, Sorenses & Haar, Павленко, Стаценко, та Осінчук, Велет-Авто.
Європейська Бізнес Асоціація (надалі - Асоціація) була заснована в 1999 році, як форум для обговорення та вирішення проблемних питань, з якими зустрічаються представники європейського бізнесу в Україні. До складу Асоціації входять понад 550 провідних європейських міжнародних компаній, що працюють в Україні. Асоціація має міцні робочі стосунки з Європейською Комісією та посольствами країн Європейського Союзу. Головна мета діяльності Асоціації – зміцнення зв’язків України з Європейським Союзом, а також сприяння створенню привабливого інвестиційного клімату для західних інвесторів в Україні.
  Західноукраїнська філія ЄБА розпочала свою діяльність у 2004 році. На сьогодні вона об’єднує 72 компанії, що знаходяться у Львові та Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ