Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Залізничтеплоенерго” завершило гідравлічні випробування теплових мереж

Минулого тижня ЛКП „Залізничтеплоенерго” завершило гідравлічні випробування теплових мереж. В результаті випробувань виявлено 49 поривів. Пориви, що виникли на магістральних теплових мережах – ліквідували, гаряче водопостачання – відновили. На інших теплових мережах ремонтно-відновлювальні роботи проводяться згідно з графіком – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
У час підготовки підприємств до наступного опалювального сезону продовжуються роботи із реконструкції котельні на вул. Караджича, 11а, та 4 ЦТП. Ведуться монтажно-будівельні роботи із влаштування теплотраси-перемички від котельні на вул. Патона, 2а до теплотраси котельні заводу ЛОРТА.
Згідно з планом, також передбачено ремонт котельного обладнання 20 котелень і 35 ЦТП, капітальний ремонт 6 котлів, заміна насосного обладнання в котельні на вул. Патона, 2а, реконструкція ЦТП на вул. Патона, 2а з повною заміною обладнання. Окрім того, виконуються роботи щодо енергозбереження, розроблені на підприємстві.
За інформацією, поданою ЛМКП „Львівтеплоенерго”, протягом цього літа підприємство планує провести капітальну реконструкцію 4 котелень, капітальний ремонт водогрійних котлів на ТЕЦ-1, встановити 30 індивідуально-теплових пунктів у Сихівському житловому масиві
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ