Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Запуск маркетплейсу – з чого розпочати?

Започаткування власної справи – процес відповідальний, відтак потребує максимально зваженого та ретельного підходу абсолютно на всіх його етапах. І коли мова йде про бізнес в Інтернеті, найкраще рішення – створення маркетплейсу, що зараз є дуже популярною та рентабельною справою.

У новачків може одразу ж виникнути запитання: а з чого, власне, розпочати? Певна річ, з теоретичної підготовки. І тут пройти спеціальний тематичний курс буде єдиним правильним рішенням, адже маючи початковий багаж знань, запустити свій маркетплейс буде набагато легше і ефективніше.

Яка користь від підготовчих курсів для запуску маркетплейсу

Теоретична підготовка – це важливий етап на шляху до започаткування власної справи, і щоб якомога швидше опанувати всі ази створення маркетплейсу, запис на курси буде саме тим, що треба, оскільки:

  • По-перше, під час навчального процесу ви опануєте всі тонкощі запуску маркетплейсу, вивчатимете сучасний ринок, його тренди, «плюси» та «мінуси», зможете визначити свою аудиторію, що дасть змогу правильно вибудувати стратегію загалом;
  • По-друге, знатимете, як обходити найближчих конкурентів, зокрема, за рахунок грамотного ведення маркетингових кампаній, формування цінової політики тощо;
  • По-третє, навчальний курс – це також своєрідний дороговказ, котрий, так би мовити, буде доброю підказкою в процесі запуску маркетплейсу на всіх його етапах;
  • По-четверте, ви зможете працювати з різними каналами трафіку, створювати ефективну рекламу та правильно використовувати різноманітні інструменти для залучення потенційних клієнтів;
  • По-п’яте, матимете здібності правильно оцінювати ефективність вашого бізнесу, вносити ті чи інші корективи задля його подальшого розвитку.

Крім того, в процесі навчання ви отримаєте інші дорогоцінні знання і вміння, зокрема, що стосуються безкоштовного отримання трафіку, мінімізації відтоку клієнтів та інших подібних моментів, з якими можна стикнутися в процесі роботи з маркетплейсом.

Де шукати курси з створення маркетплейсу?

Теоретична підготовка до запуску власного маркетплейсу повинна бути максимально якісною та інформативною. Саме такий курс можна придбати на Marketplacers, створеного Романом Киригетовим – відомим фахівцем, котрий, зокрема, створив такі відомі маркетплейси, як Crafta і Kabanchik.

Автор курсу розробив його таким чином, щоб навіть новачок мав змогу не тільки створити власний маркетплейс, але й зробити його прибутковим і успішним. В навчальній програмі пропонують покроковий алгоритм створення проєкту та поступове перетворення його в рентабельний бізнес.

Якщо ви мрієте про власну справу, тісно пов’язану з Всесвітнім павутинням, створення маркетплейсу – найкращий вибір! А інформативний та корисний курс Marketplacers – це саме те, що допоможе вам досягти бажаних результатів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ