Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ТзОВ "ВТП "Бодекс" будуватиме житло військовим прокурорам

Військова прокуратура Західного регіону України провела конкурс та визначила компанію ТзОВ "ВТП "Бодекс" як таку, що будуватиме житло для військовослужбовців. Про це йдеться у повідомлені на сайті Військової прокуратури західного регіону України.

Конкурс був проведений між двома учасниками: ТзОВ "ВТП "Бодекс" та фізичною особою-підприємцем Харко Володимиром Валерійовичем.

Як зазначається в повідомлені прес-служби Військової прокуратури західного регіону України Товариство з обмеженою відповідальністю Виробничо-торгове підприємство «БОДЕКС» одноголосно перемогло в конкурсі.

Слід зазначити, що за даними Єдиного державного реєстру засновниками ТзОВ "ВТП "Бодекс" є Артемович Володимир та ТзОВ "Еко-Дім".  Також Артемович Володимир, за даними ЄДР, є засновником ТзОВ "Еко-дім".

Посаду директора "Еко-дім" обіймав Ростислав Дацків, котрий під час сесії Львівської міської ради 17 грудня був призначений заступником міського голови з питань економіки та містобудування.

Також нагадаємо, ТзОВ "ВТП "Бодекс" був фігурантом в гучному скандалі довкола будівництва в Снопківському парку.

2012 році прокуратура опротестувала рішення виконкому, котре дало можливість ТзОВ "ВТП "Бодекс" забудовувати Снопківський парк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ