Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засудили колишнього начальника контрольно-ревізійного управління ЗОКу Володимира Полякова

Засудили колишнього начальника контрольно-ревізійного управління Західного оперативного командування Володимира Полякова — повідомляє прес-служба Управління СБУ у Львівській області.
Співробітники Управління СБУ Львівщини в результаті вжитих оперативно-розшукових заходів отримали інформацію про те, що у 2003-2005 роках, начальник КРУ ЗОКу, зловживаючи службовим становищем, неодноразово отримував від службових осіб різних військових формувань Західного оперативного командування грошові та інші хабарі за приховування фінансових порушень, виявлених під час ревізій. Під час перевірки зазначеної інформації оперативникам вдалося зафіксувати факт отримання військовослужбовцем матеріальних цінностей (вироби з металу та деревини), які військовим транспортом були доставлені на його дачу в Одеській області.
У 2005 році матеріали по цій справі були направлені у військову прокуратуру Західного регіону України, де відносно начальника КРУ ЗОКу. була порушена кримінальна справа. Після її розслідування військовий апеляційний суд визнав посадовця винним у скоєній злочину передбаченого ч.1. ст.410 Кримінального Кодексу і призначив йому виплатити штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить більше 10 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ