Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завдяки Мінфіну львівські трамваї сьогодні таки вийшли на маршрут

Сьогодні, 14 січня, львівські трамваї та тролейбуси вийшли на маршрути і працюють у звичному режимі. Попри обіцянки, Львівобленерго не відключило електропостачання МКП «Львівелектротранс». Про це Гал-інфо повідомила керівник прес-служби підприємства Ольга Бачинська.

З її слів, питання оплати за спожиту підприємство електроенергію залагоджується на рівні Міністерства фінансів. Борг підприємства становить приблизно 500 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, учора, 13 січня прес-служба Львівської міської ради поширила інформацію про те, що через непроплату державним казначейством коштів на рахунки комунальних підприємств «Львівелектротранс», «Львівводоканал» та «Львівсвітло» Львів може опинитись під загрозою відімкнення від електропостачання. Як заявив керівник ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, оплата за електроенергію здійснюється взаємозаліком (коштами із державної субвенції), який фіксується Протоколом за підписами уповноважених осіб. Такий протокол був погоджений та підписаний ще 9 грудня 2009 року на суму 530 тис. грн. підприємство 14 грудня подало платіжне доручення на проплату, однак казначейство ці кошти не перерахувало «Львівобленерго». Після закінчення десятиденного терміну було подане нове платіжне доручення на цю ж суму. Сума 530 тис. грн. була відмінусована від субвенції, і на рахунки підприємства не потрапила, однак і як оплата за електроенергію на рахунки Львівобленерго також не була проплачена казначейством. Як наслідок, 11 січня підприємство отримало попередження від обленерго щодо відключення 14.01.10 о 10:00 струму.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ