Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершено черговий етап заміни колії на площі Франка

Як повідомили 28 серпня Гал-інфо у прес-службі ЛКП "Львівелектротранс", на площі Франка завершено черговий етап робіт зі заміни трамвайної колії та відновлено дорожнє покриття.
Фото Львівелектротранс

Трамвайна колія і дорожнє покриття на площі Івана Франка, тривалий час перебувала у неналежному експлуатаційному стані та загрожувала аварійності. У зв’язку з тим, що на площі курсує багато трамвайних маршрутів, фахівці ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ поетапно проводять ремонт, не перекриваючи рух транспорту. Відтак, з 26 серпня на 27 серпня завершено черговий етап робіт з відновлення колії, а саме замінено 16 метрів кривої колії, яка була в неналежному експлуатаційному стані та відновлено дорожнє покриття.

Як підкреслює директор ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ Андрій Свищо, вчора на площі Франка виконано проміжний етап робіт, які мають комплексно завершити до 6 вересня, а саме замінити критичне і надскладне трамвайне пересічення. Адже без дотримання технології і етапів підготовчих робіт, не можливо якісно виконати заміну трамвайного пересічення.

ʺСтаном на зараз, ми замінили криву трамвайної колії та якісно відновили дорожнє покриття. Відтак, підготовчі роботи на площі Івана Франка завершено, і в ніч з 4 на 5 вересня плануємо заміну трамвайного пересічення. Таким чином, ми завершимо комплекс робіт, і приведемо у відповідність колію до якісного експлуатаційного стану на цій ділянці. Роботи виконуватимуться вночі, без жодних затримок у русі чи змін у курсуванні маршрутівʺ, – зазначив Андрій Свищо.

Також він рекомендує для отримання актуальної, достовірної інформації щодо ремонтних робіт, слідкувати за новинами на офіційному веб-сайті комунального підприємства за адресою .

Нагадаємо, як раніше повідомляло ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ, заміна спецчастин і трамвайної колії на площі Івана Франка триває з червня і планується завершити до 10 вересня.

Також нещодавно прокладено понад 70 метрів нової колії на ділянці вулиці Дорошенка – Головна пошта, а наприкінці липня – 50 метрів нової колії на перехресті вулиць Підвальна-Руська.

ЛКП ʺЛьвівелектротрансʺ постійно працює над оновленням проблемних ділянок трамвайної і тролейбусної інфраструктури. Зокрема, відновлюємо колію для належної експлуатації, запобігаємо аварійності, покращуємо якість перевезення пасажирів та комфорт для мешканців міста, які проживають неподалік зупинок громадського електротранспорту.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно на ділянці вулиці Дорошенка — Головна пошта проклали нову колію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ