Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра «Галицькі Леви» зіграють перший домашній матч у чемпіонаті УХЛ

21 вересня «Галицькі Леви» проведуть свій перший домашній матч в УХЛ. Після трьох поєдинків «червоно-чорні» не набрали жодного очка, проте можна не сумніватися, що у домашньому поєдинку «хижаки» докладуть усіх зусиль, щоб здобути три очки у матчі четвертого туру УХЛ. Тим більше команда гратиме вперше у сезоні на домашньому льоді.

На даний момент підопічні Михайла Чіканцева  у трьох матчах пропустили 16 шайб і закинули лише 3 шайби. У матчі проти МХК «Динамо»  результативними діями відзначилася перша ланка «червоно-чорних». Так дві шайби у активі Карена Чобаняна. У матчі з «Донбасом» закинутою шайбою відзначився форвард Валентин Сірченко, який у матчі з «Донбасом» грав в одній ланці з Михайлом Чіканцевим  та Богданом Арабовим.

«Кременчук» теж наразі не дуже радує своїх уболівальників. Команда Олександра Савицького здобула лише домашню перемогу над броварськими «Вовками» 7:1, в у виїзних двобоях «Кременчук» поступився «Донбасу» та «Білому Барсу».

Особливу увагу «хижакам» варту звернути на гру у не рівних складах. У нашої команди на даний момент найгірший показник нейтралізації більшості суперника. В той час як майбутній опонент вдало реалізовує власну чисельну більшість.

21. 09. 2017. 19:00. 4-й тур. Льодова арена. Новояворівськ. УХЛ. «Галицькі Леви» – «Кременчук»

ХК "Леви"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ