Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин наведе порядок на українсько-польському кордоні?

Завтра до Львова, можливо, приїде голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин. Як повідомила «Гал-info» працівник прес-служби Західного регіонального управління ДПСУ Тетяна Герасимчук, «він має приїхати, проте офіційної інформації з Києва ще не було. Як тільки вона надійде, я додатково повідомлю».
За словами Тетяни Герасимчук, візит Миколи Литвина пов’язаний із ситуацією на українсько-польському кордоні.
Нагадаємо, пункт пропуску „Краківець-Корчова” заблокований величезними чергами вантажного автотранспорту -- з української сторони на перетин кордону чекають 660 вантажівок, з польської – 800. Пункт пропуску фактично не функціонує, і на роботу вийшло всього 4 з 17 польських митників.
Подібна, але в менших обсягах ситуація зараз на пункті пропуску „Рава-Руська-Гребенне” – з української сторони на в’їзд до Польщі чекає 100 вантажівок, з польської – 200 вантажних авто, на польській митниці працює лише 7 з 17 митників. Крім того, черги вантажівок є і на пункті пропуску „Шегині-Медика” – 160 вантажівок очікують на в‘їзд до України та 120 вантажівок, на виїзд з країни. На цьому пункті пропуску на зміну вийшло лише 7 з 22 польських митників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ