Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра кілька вулиць Франківського району будуть без водопостачання

У зв'язку з плановою заміною запірно-регулюючої арматури на вул. Наукова, 2д (АЗС "ОККО"), завтра, 7 червня, з 9:00 і до 19:00 не буде водопостачання до кількох вулиць Франківського району Львова.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Повідомляється, що без води залишаться будинки на вулицях: Наукова, Тролейбусна, Підстригача, Пулюя, Доленка, Трускавецька, Рубчака, Володимира Великого (непарна сторона від №111 до №129), Кульпарківська (непарна сторона від №117 до №157, парна сторона від №210 до №240); в с. Сокільники вулиці: Героїв Майдану, Львівська бічна, Героїв Крут, Червоної Калини.

Після завершення ремонтних робіт також промиють вуличну водопровідну мережу. У Львівводоканалі попереджають, що у період промивання водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів, тож просять мешканців не хвилюватись та із розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП "Львівводоканал": короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ