Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові пройде великий Ярмарок вакансій

У рамках просвітницької кампанії «Ні – зарплаті в конвертах» Львівський обласний та міський центри зайнятості спільно з НУ «Львівська політехніка» організовують масштабний Ярмарок вакансій під гаслом: «Працюй в Україні! Працюй легально!».

Захід відбудеться 02 жовтня 2018 року у Львівському міському центрі зайнятості (м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122). Початок – об 11.00.

Майже 50 підприємств, установ та організацій м. Львова запропонують відвідувачам понад 1300 вільних робочих місць і вакантних посад за більш як 80 професіями та спеціальностями.

Учасники ярмарку вакансій, у тому числі учнівська та студентська молодь, зможуть вивчити можливості працевлаштування, пройти співбесіду з потенційними працедавцями, ознайомитися з послугами державної служби зайнятості, отримати фахові консультації щодо застосування норм чинного законодавства з аспектів зайнятості та трудових відносин.

У межах Ярмарку вакансій з метою боротьби з тіньовою зайнятістю о 10.00 для прецедавців відбудеться семінар на тему: «Соціально відповідальне ведення бізнесу», у якому візьмуть участь представники Головного управління Держпраці у Львівській області, Головного управління ДФС у Львівській області, Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області та Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Для пошуковців місця праці о 12.00 відбудеться семінар «Легальна зайнятість».

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у заході та знайти роботу своєї мрії!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ