Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові розпочнуть роботи зі спорудження фундаменту стадіону до Євро-2012

Завтра, 20 січня, на будівельному майданчику на вулиці Стрийській відбудеться урочисте закладання пам’ятної символічної капсули. Таким чином, у Львові відзначатимуть другий етап будівництва стадіону - початок встановлення фундаменту – про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
В середині символічної капсули буде лист для майбутніх поколінь. Капсулу помістять в «опалубку», споруджену для заливання фундаменту. Роботи із встановлення фундаменту стадіону розпочнуться 20 січня і триватимуть до кінця травня цього року згідно з графіком.
Участь в урочистому закладанні капсули візьмуть міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть та генеральний директор «Азовінтексу» Олександр Тарута.
Нагадаємо, у Львові завершився перший етап будівництва стадіону. Зокрема, на вулиці Стрийській завершують будівництво тимчасової дороги навколо стадіону для під’їзду техніки, зняли увесь родючий шар ґрунту, який згодом використають для облаштування скверику біля стадіону, і вирівняли ділянку. Окрім працівників компанії «Азовінтекс», які прибули до Львова з Маріуполя, там працювали близько 30 львів’ян. Ще роботу пропонують економістам, бухгалтерам, водіям автотранспорту та іншим спеціалістам.
Для будівництва стадіону вже встановили 2 башневі крани. Коли монтування кранів завершать, на місці будівництва планують встановити камери для можливості спостереження за будівництвом стадіону в режимі он-лайн.




Фото - прес-служби ЛМР
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ