Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові стартує IV Всеукраїнський дитячий турнір на приз Андрія Котельника

Завтра у Львові стартує IV Всеукраїнський дитячий турнір на приз срібного призера XXVII Олімпійських ігор Андрія Котельника. Як повідомив сьогодні, 20 грудня, на засідання Львівського прес-клубу реформ Андрій Котельник, турнір триватиме чотири дні і на нього прибуде близько 200 учасників у складі 22 команд з різних областей України. Вік учасників 13-15 років.
„Ми вже три роки проводимо у Львові такі турніри, але специфіка цьогорічного чемпіонату полягає в тому, що цього року ми розширюємо свою географію. Так, якщо на попередні турніри приїжджали переважно спортсмени із Західної України, то цього року будуть учасники і зі сходу: з Донецької, Одеської, Криворізької областей, а також із Криму”, — наголосив Андрій Котельник.
На цьогорічному турнірі, як додав директор благодійного фонду Андрія Котельника Роман Джуман, виступатиме потужна команда боксерів із Львівщини. За його словами, напередодні турніру у Львівській області були проведені змагання з боксу для дітей, за якими, власне, і відбирали учасників на турнір Андрія Котельника.
Усі учасники Всеукраїнського дитячого турніру з боксу отримають пам’ятні призи, а переможців змагань нагородять медалями та кубками, а також цінними призами. Як зазначив Андрій Котельник, навіть всеукраїнські турніри з боксу не мають таких медалей, як матиме турнір Котельника. Медалі ручної роботи виготовлені на зразок нагород, які вручають спортсменам на чемпіонатах світу та Європи. Серед цінних призів, як зазначив Андрій Котельник, будуть телевізори та DVD-плеєри. Крім цього, свої призи призерам турніру готує благодійний фонд братів Кличків, який вже другий рік поспіль підтримує Всеукраїнський турнір з боксу на призи Андрія Котельника.
Почесними гостями турніру будуть відомі боксери-професіонали, діючі чемпіони світу Володимир Сидоренко, Сергій Дзідзирук і Олександр Дмитренко. Головний суддя турніру — майстер спорту міжнародного класу, суддя міжнародної категорії ЕАВА Олександр Бодня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ