Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відзначатимуть 19-ту річницю підняття Державного прапора над Ратушею

Завтра, 3 квітня, у Львові урочисто відзначатимуть 19-ту річницю підняття Державного прапора над Ратушею. Урочистості розпочнуться о 12.00 год. із засідання сесії Львівської міської ради. На сесію запрошені керівники області – Микола Кміть та Мирослав Сеник, а також депутати попередніх скликань та почесні громадяни міста – Ігор Калинець, Михайло Горинь та глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Любомир Гузар та інші. На сесії міський голова виступить з урочистою доповіддю, а також виступить відома письменниця Ірина Калинець.
Після закінчення сесії відбудеться урочисте підняття Державного прапора України над Ратушею. Підніматимуть прапор депутати та посадовці Львівської міської ради під музичний супровід муніципального духового оркестру «Галицькі Сурми». Опісля відбудеться покладання квітів на могилу колишнього голови Львівської міської ради Богдана Котика.
З цієї нагоди у міських закладах освіти проведуть тематичні лекції на тему «Державний прапор України. Історія і сучасність». Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ