Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові засідатиме Оргкомітет з підготовки до Євро-2012 під головуванням Івана Васюника

Завтра, 23 січня, у Львові відбудеться виїзне засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу під головування віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
У планах столичної делегації – ознайомлення зі станом реконструкції ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» та обговорення питань щодо підготовки резервних аеропортів в Івано-Франківську та Луцьку. Також члени делегації мають намір поспостерігати за процесом будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові. Після цього у Львівській облдержадміністрації відбудеться нарада під головуванням Івана Васюника з питань підготовки та проведення на Львівщині Євро-2012. Там розглядатимуться питання про підготовку плану-графіку виконання робіт з реконструкції стадіону та визначення джерел фінансування цих робіт. Окрім цього, обговорять стан підготовки тренувальних центрів для команд-учасниць чемпіонату і ситуацію з будівництвом спортивно-оздоровчого комплексу зі стадіоном у Пустомитах. Також учасники наради розглянуть питання щодо стану підготовки комунальних доріг Львова та інфраструктури міста до Євро-2012.
До складу делегації для участі у виїзному засіданні щодо підготовки інфраструктури міста Львова та Львівської області до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, крім віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника, входять заступник міністра Кабінету Міністрів України, директор Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.Ілля Шевляк, заступник міністра економіки України Юрій Вітренко заступник міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Ростислав Карандєєв, перший заступник міністра культури та туризму України Владислав Корнієнко та заступник голови Державіаадміністрації Кирило Поліщук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ