Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збірна України з футзалу вийшла в плей-офф чемпіонату Європи

Збірна України з футзалу, здобувши перемогу в своєму стартовому матчі на чемпіонаті Європи проти збірної Бельгії, гарантувала собі як мінімум друге місце в групі В, а разом з ним і вихід в плей-офф .Повідомив сайт РБК-Україна.

 

Почали матч українці не дуже впевнено, проте чим більше часу проходило, тим впевненіше на паркеті вони себе відчували. Територіальна перевага втілилася в гол на 11-ій хвилині після відмінно розіграної домашньої заготовки: Валерій Замятін заробив штрафний, Дмитро Сильченко накотив м'яч в штрафну, де сам же Замятін і переправив м'яч в сітку. А ще через п'ять хвилин рахунок подвоїв Денис Овсянников. Через хвилину Карим Башар один гол відквитав, проте ще до перерви Легчанов забив третій гол у ворота збірної Бельгії.

За 5 хвилин до фінального свистка блискавична контратака українців завершилася передачею Замятіна на дальню штангу і точним ударом в дотик Павленка - 4:1. Та все ж бельгійці в час, що залишився, змогли відіграти ще один гол - відзначився все той же Башар. У результаті - перемога збірної України з рахунком 4:2 і підопічні Геннадія Лисенчука достроково забезпечили собі місце в плей-офф турніру.

У своєму другому і водночас останньому поєдинку групового етапу Україна в суботу зустрінеться з Італією, з якою і буде розіграно перше місце в групі.

Відзначимо, що в першому матчі групи бельгійці програли італійцям з рахунком 0:4.

Турнірна таблиця в групі В:

1. Італія - 1 гра / 3 очки

2. Україна - 1 / 3

3. Бельгія - 2 / 0

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ