Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Збори акціонерів ВАТ «Агрофірма «Провесінь» відбулися на території підприємства

16 грудня на вимогу акціонерів, які мають більш ніж 10% акцій, відбулися позачергові загальні збори акціонерів ВАТ „Агрофірма „Провесінь”, але не за адресою вул. Володимира Великого, 50, а в актовому залі ВАТ „Агрофірма "Провесінь" на вул. Тракт Глинянський, 152. Про це «Гал-info» повідомив голова правління ВАТ „Агрофірма "Провесінь" Іван Півень.
«Відповідно до ч. І статті 43 Закону України «Про господарські товариства» легітимними зборами є лише ті, що відбулися за адресою: м. Львів, вул. Тракт Глинянський, 152 в приміщенні ВАТ «Агрофірма Провесінь» 16 грудня 2006 р. Щодо зборів акціонерів нашого підприємства на вул. Володимира Великого, 50 того ж 16 грудня, то про них я ні чого не знаю», – сказав у коментарі «Гал-info» Іван Півень.
За словами голови правління, на зборах розглядалися всі питання, регламентовані порядком денним. «На зборах був кворум у 63% голосів акціонерів. Розглядалися питання про викуп власних акцій правлінням у кількості 200 тис. грн, було заслухано звіти ревізійної комісії товариства, голови правління про фінансовий стан та господарську діяльність товариства, інформувалось акціонерів про кримінальну справу проти ТзОВ ІК "Вихор" при купівлі акцій товариства та про розголошення конфіденційної інформації», – сказав Іван Півень.
Також розглядалось питання затвердження кредитного договору та договору застави, опрелюднення інформація про укладення контракту між ВАТ "Агрофірма "Провесінь" (Україна) та компанією "Нетафім" (Ізраїль) – у неї «Провесінь» позичить 2 млн дол. на реконструкцію агрогосподарства. Ще, за словами Івана Півня, на зборах було оприлюднено звернення-вимогу до ДКЦПФР України щодо виконання рішень загальних зборів акціонерів ВАТ "Агрофірма "Провесінь" від 31.08.02 p., 31.08.06 р. про розірвання договору з реєстратором ЗАТ "Народні реєстри" та затвердження договору на ведення реєстру з новим реєстратором ЗАТДКК "Акціонер".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ