Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зброя та безпека-2018: Укроборонпром представить у Києві найсучасніші розробки вітчизняного ОПК

XV Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека – 2018" та ХІ Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт–ХХІ" розпочинають свою роботу завтра, 9 жовтня 2018 року. Захід пройде у Міжнародному виставковому центрі у Києві.

51 підриємство "Укроборонпрому" представлятимуть на міжнародному форумі широкий спектр продукції військового та подвійного призначення.

Так, учасники та відвідувачі виставки зможуть побачити нові розробки підприємств, що входять до бронетанкового кластеру Укроборонпрому.

На відкритому виставковому майданчику, зокрема, демонструватимуться броньована розвідувально-дозорна машина "БРМ-Мангуст" (ДП "Миколаївський бронетанковий завод"), БТР-3ДА з бойовим модулем "Штурм-М" БМ-3М (ДП "Київський бронетанковий завод"), модернізовані БТР-70Д та БМП-М1С (ДП "Житомирський бронетанковий завод"), броньована ремонтно-евакуаційна машина "Лев" (ДП "Львівський бронетанковий завод").

Підприємства високоточного озброєння та боєприпасів представлять модернізовану 122-мм реактивну систему залпового вогню "Берест" на вітчизняному автомобільному шасі (ДП "Шепетівський ремонтний завод"), авіаційні керовані ракети типу Р-27, ракети РС-80КО, 152-мм снаряд ОФ29, керовану протитанкову ракету 125 мм "Комбат" (ДАХК "Артем"), керовані артилерійські снаряди з лазерним напівактивним самонаведенням "Квітник-Е" та "Карасук" (ДП "НВК "Прогрес").

Серед авіаційних розробок підприємств Концерну – макети військово-транспортного літака Ан-188 та нового безпілотнику від ДП "Антонов", макети вертольотів Мі-8 МТВ та Мі-24ПУ1 (ДП "Конотопський авіаремонтний завод "АВІАКОН").

У сфері суднобудування будуть представлені макети малого протичовнового корабля та швидкохідного катера морської охорони "БРИЗ-40".

У рамках виставки також відбудеться низка науково-практичних конференцій та семінарів. Зокрема, пройде Українсько-чеський оборонно-промисловий форум та семінар "Досвід країн НАТО з організації закупівель озброєння та військової техніки, ціноутворення та контроль цін".

Зазначимо, що виставка "Зброя та безпека-2018" проводиться у форматі двох основних розділів: озброєння та техніка для армії і правоохоронних органів та зброя для цивільного населення.

У військовій частині міжнародного форуму виставки будуть представлені наступні сегменти: озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою; техніка та озброєння Сухопутних військ; озброєння і екіпірування правоохоронних органів; засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація.

Цивільна частина експозиції буде матиме найрізноманітніший асортимент мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання і активного відпочинку.

Завершать свою роботу "Зброя та безпека – 2018" та "Авіасвіт–ХХІ" 12 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ