Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський представив нового голову Львівської ОДА

Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо
1/3
Сьогодні, 6 лютого, президента України Володимира Зеленського під час візиту на шахту «Межирічанська» Державного підприємства «Львіввугілля» у Червонограді представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького, передає кореспондент Гал-інфо.

"У нас усі області непрості. У нас є ваша людина - львів'янин Максим Козицький. Він закінчив багато різних вузів. Людина досвідчена, фахова. Ми шукали сильного менеджера – ось він”, - сказав Володимир Зеленський.

Він передав Максиму Козицькому указ про призначення.

За словами Володимира Зеленського, Максим Козицький координуватиме всі проблемні питання області у співпраці з нещодавно призначеним віце-прем’єр-міністром – міністром розвитку громад і територій Денисом Шмигалем.

Довідка

Максим Козицький – підприємець. Народився 1981 року у Львові. Навчався у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа» (магістр медицини). Також закінчив Національний університет «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю «Менеджмент організацій» та Львівський національний університет ім. Івана Франка («Спеціаліст з обліку і аудиту»).

Працював лікарем-інтерном з хірургії у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького, потім – лікарем-методистом Львівського обласного центру здоров’я. У 2007-2010 роках – член спостережної ради ТОВ «Укрнафтогазінвест». З 2010 до 2014 року був заступником генерального директора із загальних питань ТОВ «Укрнафтогазінвест». У 2014-2016 роках – заступник генерального директора ТОВ «Прикарпатська енергетична компанія».

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, під час візиту президента України Володимира Зеленського на шахту "Межирічанська" у Червонограді, Президент пообіцяв до кінця лютого закрити заборгованість перед шахтарями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ