Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський: Україна працює над формулою повернення Криму

Україна працює над формулою повернення Криму. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час участі у панельній дискусії на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві, - повідомили Гал-інфо у прес-службі Глави держави.
Володимир Зеленський на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві

ʺСкажу чесно – ми думаємо, у нас є декілька форматів, декілька ідейʺ, – зазначив Глава держави, відповідаючи на запитання щодо стратегії України зі звільнення Криму від російської окупації.

Володимир Зеленський наголосив, що вести мову про якісь деталі зарано, і він не хотів би їх розкривати. ʺЯ не можу вам про це говорити – це буде зарано. Це буде, як зі звільненням (утримуваних. – Ред.), тому я не хочу, щоб хтось використовував наші ідеїʺ, – сказав він.

Глава держави висловив думку, що з поверненням Криму буде найскладніша ситуація.

Водночас Президент України зауважив, що поки не мав зустрічі у Нормандському форматі та не зустрічався з Президентом Російської Федерації.

Крім того, він повідомив, що очікує на зустріч з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. ʺУ мене є важливі зустрічі, про які я вам сказав, і зустріч з Президентом США. Ми думаємо над моделлю. Ми боротимемося, щоб повернути Крим. І не тільки словамиʺ, – резюмував Глава держави.

Нагадаємо, Зеленський наполягає на збереженні санкцій до відновлення миру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ