Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зеленський запросив оборонні компанії США до співпраці

Президент Володимир Зеленський запросив американські оборонні компанії до співпраці з Україною.
Володимир Зеленський

Про це він заявив під час виступу на українсько-американській конференції оборонних індустрій, повідомляє Укрінформ.

“Я запрошую всі американські оборонні компанії до співпраці з Україною. Я впевнений, ми можемо разом створити новий і потужний арсенал свободи, який буде надійним помічником для всіх вільних націй світу. Арсенал, який уже одним фактом своєї наявності зможе гарантувати нашим дітям – дітям Європи, дітям Америки, дітям усього світу, – що жоден російський чи інший снаряд зла більше ніколи не руйнуватиме наше мирне життя”, - наголосив глава держави.

Він зауважив, що Україна зацікавлена у спільному виробництві всього спектра зброї: гармат, бронетехніки, безпілотників, а також у співпраці з ремонту та обслуговуванні техніки.

“Ми можемо робити разом значно більше, ніж будь-хто з нас наодинці! Тож працюймо й надалі разом. Заради більшої могутності свободи. Наша команда якраз у Вашингтоні й представить конкретні перспективи та можливості”, - сказав глава держави.

“Вперше від початку великої агресії ми фіксуємо економічне зростання в Україні. Працюють наші оборонні виробництва, і українські ракети, українські дрони, спродукована в Україні артилерія, снаряди надходять на фронт”, - сказав Зеленський.

Він додав, що Україна збільшує виробництво, зокрема разом із нашими партнерами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ