Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЖБК № 152 зобов’язаний забезпечити мешканців теплом і його претензії до міських чиновників є безпідставні

Житлово-будівельний кооператив № 152 зобов’язаний забезпечити мешканців теплом і його претензії до міських чиновників є безпідставні, — повідомила „Гал-info” прес-служба Львівської міської ради.
 „Житлово-будівельний кооператив зобов’язаний забезпечити мешканців водою, теплом та іншими комунальними послугами, оскільки він зареєстрований як юридична особа, має свою печатку, рахунки. Зважаючи на те, що ЛКП «Тополя» достатньо завантажене роботою у своїх будинках, та й не зобов’язане обслуговувати ще й кооператив. Крім того, житловий кооператив заборгував комунальному підприємству за надані послуги”, — говорить директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Марія Желіско.
За її словами, у Львові є близько 270 житлово-будівельних кооперативів і 190 об’єднань співвласників і ніде, окрім ЖБК № 152 не виникає проблем жодних проблем.
Будинок № 1а на вул. Миколайчука на балансі ЛКП «Тополя-406» не перебуває. Згідно з Примірним статутом ЖКГ, кооператив зобов’язаний проводити щорічно відрахування на проведення капітального ремонту житлового будинку, своєчасно проводити ремонт житлового будинку, забезпечувати безперебійну роботу інженерного обладнання будинку та житлових приміщень, належно утримувати під’їзди, та інші місця загального користування будинку та прибудинкової території.
Нагадаємо, ЖБК № 152 звернувся до СБУ у Львівській області з вимогою покарати бездіяльність міських чиновників, які не хочуть втрутитися у вирішення конфлікту між кооперативом та ЛКП „Тополя”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ