Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча команда ПФК "Львів" вилетіла з Кубка України

У півфіналі Кубку України футболістки жіночої команди професіонального футбольного клубу «Львів» мінімально поступилися на виїзді «Восходу» зі Старої Маячки Херсонської області, що є сусідом «синьо-золотих левиць» у турнірній таблиці Вищої ліги.

«Восход» – ПФК «Львів» 1:0

Гол: Левицька Тетяна (59, пен.)

«Львів»: Славич Ірина, Ольховська Валерія, Головко Лілія, Лукач Романа, Куніна Людмила, Петрик Анна, Яруш Світлана, Перейра Аріане, Сена Тамара (Куп'як Соломыя, 72), Араужо Вікторія (Манзюк Олена, 78), Амброзіо Каміла (Галан Наталя, 86)

Цей поєдинок проходив на затишному стадіоні «Старт» в Олешках Херсонської області. Перша половина зустрічі пройшла за незначної переваги львів'янок, котрі частіше атакували, щоправда, до по-справжньому гострих моментів не доходило. Хоча номінальні господарки теж час від часу «показували зуби» – на щастя, надійно зіграла Ірина Славич і захисниці львівської команди.

На старті другого тайму Людмила Куніна у власній штрафній площі потягнула за футболку суперницю, яка впала на газон. Арбітр без роздумів вказала на 11-метрову позначку. Капітан «Восходу» Тетяна Левицька впевнено реалізувала пенальті – 1:0.

Наші дівчата старалися відігратися, але їм не вистачило спортивної агресії в атаці. Реальну нагоду відновити рівновагу в компенсований час мала Анна Петрик, проте після її удару з декількох метрів м'яч розминувся зі стійкою...

На жаль, путівку у фінал Кубку України серед жіночих команд сезону 2018/2019, що відбудеться 8-го червня у Львові на стадіоні «Скіф», вибороли гравчині «Восходу», які поборються за трофей із харківським «Житлобудом-1» (харків'янки у півфіналі з рахунком 11:0 розгромили «Злагоду-Дніпро-1»).

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ