Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жінок Львівщини запрошують взяти участь у Національному конкурсі краси

Благодійний фонд "Квітна" запускає новий формат конкурсів краси та запрошує сміливих, ініціативних жінок стати учасницями проєкту. Про це повідомили 13 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Організатори переконують: "Квітуча українка" -  унікальний формат - подібних соціальних ініціатив в Україні ще не було. Захід має на меті закликати усіх жінок України відповідально поставитися до такої важливої теми як профілактика раку молочної залози.

Для того, аби взяти участь у загальнонаціональному конкурсі в підтримку благодійності, кожна охоча українка повинна завантажити своє фото на сайті.

Вік учасниць - від 21 року. Захід відбуватиметься як в онлайн, так і в офлайн форматі. Голосування триватиме до вересня 2021 року. Переможницею визначать жінку, яка набере найбільше голосів на сайті фонду та від журі. Вона стане амбасадором краси та благодійності на майбутній рік від БФ "Квітна".

Жінки Львівщини долучаються до конкурсу не лише як учасниці заходу, але й у ролі журі. Відтак, начальниця управління з питань сімейної політики та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Уляна Дорош оцінюватиме конкурсанток.

"Вважаю подібні соціальні проєкти надзвичайно важливими та потрібними, адже завдяки таким ініціативам кожна жінка здатна відчути себе не лише красивою, а й впевненою в собі. Крім того, важливою є соціальна ініціатива конкурсу - профілактика раку молочної залози. Ми, жінки, повинні ретельно дбати про своє здоров’я, адже здорова жінка - це здорова родина, запорука спокою та затишку в сім’ї. А це і є справжнім щастям", - зазначала Уляна Дорош.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ