Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жодних передвиборних порушень на Львівщині не зафіксовано – Олександр Ганущин

На прохання представників місії ОБСЄ Олександр Ганущин охарактеризував передвиборну ситуацію на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Він нагадав, що облдержадміністрація не бере участь у політичному процесі, а працює над матеріально-технічним забезпеченням виборчих комісій і дільниць. На переконання керівника апарату ОДА, обласна влада, як і спостерігачі зацікавлена, аби вибори пройшли згідно із законодавством. «На сьогодні жодних передвиборних порушень, які мали місце у 2004 році, на Львівщині не зафіксовано”, - зазначив Олександр Ганущин.
“Ми розраховуємо на толерантність та законослухняність представників усіх політичних партій”, — додав він.
Від Олександра Ганущина представники ОБСЄ також дізнались і про те, що облдержадміністрацією систематично проводяться селекторні наради по забезпеченню повноцінної роботи окружних, територіальних та дільничних виборчих комісій. На одну з них, яка відбудеться 7 лютого о 16.00 у приміщенні “Укртелекому” керівник апарату запросив і міжнародних спостерігачів. Селекторна нарада проходить під головуванням керівника апарату ОДА з головами місцевих рад, головами окружних та територіальних виборчих комісій, керівниками територіальних органів міністерства внутрішніх справ, міністерства юстиції, керівників місцевих військових комісаріатів, членів робочих груп обліку виборців та ін. Під час наради планується обговорити питання матеріально-технічного забезпечення окружних виборчих комісій, їх фінансування, друк списків виборців для голосування на виборах народних депутатів України та до місцевих рад.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ