Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Львівських журналістів та активістів допитають у "сміттєвій справі"

Львівська поліція має намір допитати усіх журналістів та активістів, які були присутні 15 травня на позачерговому засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій. Вони мають виступити в якості свідків у так званій "сміттєвій справі", кримінальному провадженні, порушеному за ч.1 ст. 325 ККУ. Цю інформацію в коментарі Гал-інфо підтвердила речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська.

"Напередодні було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 ККУ  (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Тому поліція має допитати усіх присутніх на комісії. Ці люди, зокрема й журналісти, виступатимуть як свідки у цій справі", - зазначила Світлана Добровольська.

ZAXID.NET

Додамо також, що видання ZAXID.NET опублікувало лист старшого слідчого ГУ НП у Львівській області В.Д.Куч з вимогою надати поліції персональну інформацію львівських журналістів і громадських активістів, що були присутні на засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій. Лист слідчого датується 16 травня та адресований меру Львова Андрію Садовому.

Нагадаємо, посадовців Львівської міської ради, які є членами міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, викликали на допити у поліцію за результатами останнього засідання комісії.

Як повідомляло Гал-інфо, 15 травня під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій було повідомлено про ймовірне оголошення надзвичайного стану у місті у зв'язку із  масовим перевантаженням смітєвих майданчиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ