Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Журналісту "Известий" заборонили в'їзд в Україну за пропагандистські репортажі

Журналісту із рф, кореспонденту пропагандистського видання "Известия", який з 2014 р. у своїх матеріалах подає викривлену інформацію про війну в Україні та дискредитує ЗСУ, заборонили в'їзд до нашої держави.

Про це інформує Управління СБ України у Вінницькій області у фейсбуці.

За отриманими спецслужбою даними, один з російських військових журналістів, кореспондент російського пропагандистського видання "Известия" 1979 р. н., бере активну участь в антиукраїнських заходах російської федерації проти України.

Він із 2014 року активно розповсюджує в інформаційному просторі матеріали, в яких міститься недостовірна та викривлена інформація стосовно проведення антитерористичної операції та ООС на Сході України.

З початку повномасштабної військової агресії росії проти України, цей російський журналіст готує відеорепортажі із районів ведення активних бойових дій. Їх основним наративом є звинувачення ЗСУ у військових злочинах та дискредитація діяльності представників органів української державної влади та української армії в умовах війни.

Тож у зв’язку з проведенням діяльності, яка шкодить національним інтересам України, за матеріалами СБУ вказаній особі було заборонено в'їзд на територію нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ