Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Журналісти вшанували пам’ять загиблої російської журналістки Анни Політковської

Сьогодні, 10 жовтня 2006 р., у дворику Генерального консульства Російської Федерації у Львові понад 30 журналістів із регіональних та загальноукраїнських ЗМІ вшанували пам’ять загиблої 7 жовтня російської журналістки Анни Політковської. Представники Незалежної медіа-профспілки розмістили на території Генконсульства РФ ксерокопії світлин Анни Політковської та запалили поминальні свічки.
На зустріч з журналістами вийшов Генеральний консул РФ у Львові Євгеній Гузеєв, який висловив щиру вдячність за співпереживання українських колег разом із російським народом. Інтерпретуючи слова президента РФ Владіміра Путіна, Євгеній Гузеєв зазначив, що ця жорстока кримінальна справа обов’язково буде розкрита, злочинці та замовники будуть покарані. Генеральний консул запропонував журналістам поставити свої підписи у жалобній книзі у приміщенні консульства РФ. За попередньою інформацією у виконанні замовного вбивства підозрюються двоє – чоловік та жінка.
Нагадаємо, Анну Політковську було вбито 7 жовтня цього року. Її тіло з вогнепальними пораненнями було виявлене в ліфті її сусідкою.
Анна Політковська — журналіст «Нової газети», відома перш за все своїми матеріалами на тему Чечні і Північного Кавказу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ