Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Житомирська бригада швидкої медичної допомоги стала переможцем Галицького медичного ралі, що відбулося на Львівщині

Переможцем першого в Україні Галицького медичного ралі для бригад екстреної медичної допомоги стала бригади з м. Житомира — про це «Гал-info» повідомив головний лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Богдан Ельяшевський. Львівська бригада станції швидкої медичної допомоги, за його словами, зайняла останнє — 12 місце.
Нагадаємо, 24-го по 26 жовтня 2006 року на базі туристично-відпочинкового комплексу «Узлісся», що у Перемишлянському районі Львівської області, вперше в Україні відбувалося Галицьке медичне ралі для бригад екстреної медичної допомоги, що є першою спробою в Україні на регіональному рівні зініціювати професійні змагання карет швидкої медичної допомоги, які змогли показати свої вміння і майстерність.
Участь у змаганнях брали 12 екіпажів з різних міст та областей України та з-за кордону, зокрема, з м. Києва (2 бригади), з м. Рівне, з м. Житомира, Хмельницького, а також Любліна та Перемишля (Республіка Польща). Склад бригад швидкої медичної допомоги — лікар, два фельдшери та водій. Загальний кошторис цієї акції становив 54 тисячі гривень. Все це спонсорські кошти.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ