Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Живи та працюй в Україні: у Львові пройде профорієнтаційний форум

У середу, 23 жовтня, у Львівському міському центрі зайнятості (м. Львів, вул. Кн. Ольги, 122) відбудеться профорієнтаційний форум «Живи та працюй в Україні». Початок – о 13.00.

Усього на один день Львівський Будинок праці перетвориться на ярмарок освітніх послуг 23 навчальних закладів, на 10 локаціях для учнівської молоді триватимуть різні дійства на профорієнтаційну тематику: телеміст, конкурси, вікторини, інтерактивні ігри, майстер-класи, презентації та театралізовані виступи.

Організатори пропонують старшокласникам пройти тестування на онлайн платформах служби зайнятості, долучитися до флешмобу та квестбатлу «Хочу-можу-треба», оцінити колекції шкільного одягу, скуштувати польського борщу з пампушками, стати учасниками майстер-класів із виготовлення псевдомозаїки з вітражного скла, записничків або календарів зі своїм фото, прикрас з тканини чи сувенірів за технікою Тіфані. Окрім того, відвідувачі матимуть можливість навчитися працювати з пристроями відеоспостереження, оздоблювати медові пряники, складати серветки, а також поспілкуватися з викладачами та вихованцями освітніх установ.

Почерпнувши інформацію про аспекти вибору фаху, учнівська молодь зможе доторкнутися до професії своєї мрії та довідатися про перспективи працевлаштування на підприємствах області.

Захід триватиме з 13.00 до 15.00. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ