Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова відкрили прямий рейс до Ларнаку

Сьогодні, 28 жовтня, авіакомпанія Wizz Air розпочинає польоти у новому для аеропорту ʺЛьвівʺ напрямку – у Ларнаку, що на Кіпрі.

Вочевидь, для більшого контрасту між двома країнами у нас якраз розпочалась осінь з дощами та пронизливим вітром. У той час, як на Кіпрі тепло і сонячно. Про це повідомили у прес-службі МА "Львів".

Рейси відбуватимуться двічі на тиждень: у п’ятницю та понеділок. Тривалість польоту – три години.

Завантаженість перших рейсів майже 100%. Сьогодні продано по 228 квитків в обидві сторони (на виліт прибуло 224 пасажири). Це й не дивно, адже вартість квитків стартує від 709 гривень.

Це вже 11 напрямок, який авіакомпанія Wizz Air відкриває у ДП ʺМіжнародний аеропорт ʺЛьвівʺ ім. Данила Галицькогоʺ.

Нагадаємо, угорський лоукост-перевізник WIZZ AIR відновив свою роботу у МА ʺЛьвівʺ ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року – додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року – у Копенгаген. Таким чином WIZZ AIR є абсолютним лідером за кількістю напрямків з/до аеропорту ʺЛьвівʺ – з осені 2019 року авіакомпанія виконуватиме польоти у 11 напрямках, у сім країн Європи. А частотність у літній сезон сягає 31 рейсу в тиждень.

Також відзначимо, що Ларнака стала п’ятим напрямком, який відкрито в аеропорту ʺЛьвівʺ восени цього року. Окрім Ларнаки від Wizz Air, чотири рейси розпочала виконувати авіакомпанія SkyUp: у Київ, Харків, Прагу та Шарджу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ