Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Змін в системі медицини хочуть 74% українців

Як і 5 років тому, на думку мешканців України, охорона здоров'я залишається лідером (74%) за запитом на реформи Проте віра (16%) в успішну реалізацію урядом реформи медицини зменшилась у 1,5 рази, порівняно з 2010 роком. Такими є результати опитування, проведеного Інформаційно-аналітичним центром «RATING Pro».

Серед опитаних українців 46% вважають, що система охорони здоров’я в Україні потребує значних змін, 42% – повної заміни.

На думку більшості, сьогодні також потрібні реформи пенсійної системи (61%), житлово-комунального господарства (54%), судової (54%) і правоохоронної (53%) систем, оборони (51%). Крім того, необхідно реформувати сільське господарство (56%) та промисловість (54%).

З поміж усіх сфер, віра щодо успішності реформ за останні 5 років зросла лише щодо оборони та правоохоронної системи.

Довідка.

Дослідження проведено Інформаційно-аналітичним центром «RATING Pro» за результатами національного опитування Соціологічної групи «Рейтинг». 3-13 червня 2015 опитано 2000 респондентів (особисте інтерв’ю face-to-face) від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Помилка: не більше 2,4%. Також використано результати опитувань Eurobarometer, International Social Survey Programme,  муніципального опитування International Republican Institute.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ