Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЗНО в магістратуру: завтра відбудеться іспит з іноземної

11 липня 2018 року буде проведений єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступників у магістратуру, - Освіта.ua.

Тест складатимуть вступники, які вступатимуть на магістерські спеціальності галузей знань: «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини».

Під час зовнішнього оцінювання учасникам тестування буде запропоновано надати відповіді на 42 завдання тесту. Для цього учасникам буде відведено 60 хвилин.

Тест складається з двох частин. Частина «Читання» містить 22 завдання. Відповідно, частина «Використання мови» - 20 завдань.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 42 балам.

Проведення іспиту розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Увага! Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Адреси пунктів тестування зазначено в запрошеннях-перепустках, розміщених на інформаційних сторінках учасників.

Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Учасникам тестування рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на проходження тесту, вступники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників у не пізніше ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ