Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зрізав вікові ясени: на Львівщині судитимуть 66-річного зловмисника

На Львівщині судитимуть зловмисника, обвинуваченого у знищенні ботанічної пам’ятки природи. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

За скоєне 66-річному мешканцю одного з сіл Львівського району загрожує покарання – значний штраф або обмеження волі на строк до трьох років.

Як встановили співробітники сектору дізнання відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, на території об'єкта природно-заповідного фонду категорії «Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення - «Два вікові ясени», зловмисник, не маючи жодних дозвільних документів, зрізав бензопилою вікові дерева породи «ясен». Внаслідок цих незаконних дій зловмисника була втрачена культурна та рекреаційна пам’ятка місцевого значення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 252 (Умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду) Кримінального кодексу України, завершене. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ