Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зустріч Порошенка з Макроном може відбутися найближчим часом, - Клімкін

Зустріч президента України Петра Порошенка і президентом Франції Эммануелем Макроном може відбутися найближчим часом. Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін, передає канал "112 Україна".

"Президент теж знаходиться в щільному контакті, думаю, найближчим часом відбудеться його зустріч з новообраним президентом Франції Макроном, оскільки перед тим, як просуватися, треба досягти координації між нами трьома, але ми розуміємо, що без ангажування США, вирішального прогресу досягти важко", - сказав Клімкін.

Крім того, Клімкін заявив, що не виключена тристороння зустріч за участю міністра закордонних справ Німеччини.

"Йдуть дуже інтенсивні консультації з нашими німецькими друзями, французькими друзями, я недавно розмовляв з французьким міністром закордонних справ, плануємо зустріч найближчим часом, не виключено тристороння зустріч одночасно, і з німецьким міністром закордонних справ", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Порошенко під час зустрічі з президентом Литви Далею Грібаускайте 9 червня 2017 року в Харкові обговорить подальше співробітництво з НАТО, а також посилення взаємодії між країнами для протидії агресії Росії.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ