Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звання «Мати-героїня» присвоїли 29 мешканкам Жидачівського району

Учора, 4 грудня, в актовій залі Жидачівської райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди вручення 29 багатодітним матерям району почесного звання України «Мати-героїня», повідомили в Жидачівській РДА.

Голова Жидачівської райдержадміністрації Сергій Коваль від імені Президента України Віктора Януковича привітав матерів-героїнь, зазначивши при цьому, що всі присутні багатодітні матері вже отримали від держави відповідну матеріальну винагороду, а питання належного вшанування «Матерів-героїнь» є одним із найважливіших завдань, які вирішуються сьогодні Президентом України, Урядом та органами місцевої виконавчої влади.

Для матерів та їхніх родин також звучав музичний дарунок від голови райдержадміністрації у виконанні вокального тріо – пісня «Мамина коса». Ведучий заходу повідомив, що для однієї з матерів цей знаменний день є особливим ще й тому, що вона зустрічає свій золотий ювілей. Своє 50-ліття відзначала Корда Марія Володимирівна. Голова райдержадміністрації привітав ювілярку і вручив подарунок, на її честь із сцени лунали поетичні рядки та було виконано пісенне вітання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ