Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звіт депутата ЛМР Дворакевича Андрія

Звіт депутата ЛМР від фракції "Об’єднання "Самопоміч" за 2018 рік Дворакевича Андрія.

Інтелігент, чудовий батько і чоловік, друг, високо-фаховий медик і просто – прекрасна людина. За сумісництвом – депутат фракції "Об’єднання "Самопоміч"

Виборчий округ № 50.

Народився 28 листопада 1974 року у Львові. Громадянин України.
Освіта: Вища. У 1997 році закінчив Львівський державний медичний університет.
Професійна діяльність:
КЗ ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ», дитячий хірург, керівник центру дитячої малоінвазивної хірургії.
1989 - 1997 – Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер, медбрат.
Голова медичного благодійного фонду «Я не один».

инулоріч (2017р. ) я справді мав багато "н/б" щодо відвідувань пленарних засідань та комісій,  бо був на  стажуванні за кордоном та мав надмірну зайнятість на основному місці роботи. Вважаю, що вдалось це "виправити" у 2018 році.  Я проводив регулярні, регламентовані порядком, прийоми громадян. Звернення , в основному , були  щодо отримання матеріальної допомоги. На 99% - виконав. Проте, і  виявив людей-паразитів, що зловживають отриманням допомоги, звертаючись безпідставно  щороку або представляючи фальшиві документи. Це мінімізує можливість отримання мат. допомоги справді потребуючим та більш "скромним" мешканцям нашого міста. 
Окрім матеріальної допомоги, пропонував мешканцям отримати безкоштовно дорогі ліки та допомагав у справі лікування, як дорослих, так і дітей, у медичних закладах Львова. 
Вдалось реалізувати ряд комунальних питань, з приводу яких звертались мешканці Франківського району міста. Завдячую цьому  моїм колег по фракції, які завжди підтримували і допомагали,  та  динамічному реагуванні голови Франківської  РА. 
У 2018 році продовжилась плідна співпраця із управлінням освіти(під керівництвом пані  Зоряни Довганик) по удосконаленню дитячого харчування у дошкільних та шкільних навчальних закладах. 
Наприкінці 2018 року спільно із львівським міським конференц-бюро вдалось провести міжнародний майстер клас по мініінвазивній дитячій хірургії, який викликав неабияке зацікавлення колег із різних міст нашої країни. 
Приділяти більше часу депутатській діяльності заважає основне місце праці , що потребує майже цілодобової готовності та ненормованого графіку зайнятості. Але у  2019 році планую, зважаючи на те, що маю тепер більше досвіду та знань, не гірше виконувати свої депутатські повноваження та приносити користь нашим містянам.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ