Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З'явилась петиція про відставку Садового з посади мера Львова

На сайті єдиної системи місцевих петицій з'явилась петиція про відставку Андрія Садового з посади мера Львова. Петиція зареєстрована сьогодні, 1 червня.

"За службову халатність, корупцію в мерії та саботування спорудження сміттєпереробного заводу на місці Грибовицького Сміттєзвалища, що призвело до екологічного лиха та низки трагічних подій довкола цієї катастрофи - позбавити міського голову міста Львова - А. І. Садового повноважень очільника міста та визнати роботу виконавчих органів ЛМР незадовільною. Факти, за які передбачена кримінальна відповідальність подати на розгляд компетентних органів", - йдеться у повідомленні.

Відповідну петицію зареєстрував Василь Молдован. Станом на 17:28 петицію підписало 10 людей. Якщо петиція впродовж 60 днів набере 1000 голосів, її будуть змушені розглянути у Львівській міській раді.

Як писало Гал-інфо, спершу петиція про відставку Андрія Садового була заблокована  модераторами.

Додамо,  вчора міський голова Львова після сесії поспілкувався з обуреною громадою. Відповідаючи на запитання активістів, він зазначив, що петиція не вказуватиме на недовіру меру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ